Educatie - Guerilla Verde - everycancounts.ro

Every Can Counts sustine in fiecare an Caravana educationala Guerilla Verde, un punct cheie in strategia de implementare a programului in scoli. Pentru Guerilla Verde, parteneriatul cu Every Can Counts reprezinta oportunitatea prin poate pune la dispozitia scolilor si facultatilor inscrise un sistem de colectare selectiva care sa incurajeze tinerii catre un comportamen responsabil.

Ce am facut

  • Am oferit materiale de colectare
  • Am sustinut educatia ecologica in randul tinerilor
  • Am prezentat materiale vizuale despre colectare selectiva si reciclare creatia (clipuri video)

Rezultate

  • Peste 100 de scoli au primit pachetul de coletare;
  • Peste 5000 de elevi au aflat informatii despre colectare selectiva si reciclarea dozelor
  • Constientizarea a crescut printr-o modalitate interactiva si distractiva

 

Ne bucuram ca putem sustine un proiect care inspira tinerilor un comportament responsabil fata de mediu. Prin implicarea Every Can Counts in desfasurarea Caravanei educationale Guerilla Verde aducem in fata publicului un subiect cu adevarat important – protectia mediului.
Adina Magsi, General Manager Alucro – Every Can Counts Romania.
In cele 12 editii ale caravanei educationale Guerilla Verde am putut observa ca, desi tinerii sunt mai receptivi la activitati care vin din afara scolii, totusi au nevoie de informatii proaspete, atractive, care sa ii scoata din rutina lectiilor standard si, in acelasi timp, sa le ofere o perspectiva asupra oportunitatilor pe care le au. Programul Every Can Couns este poate cea mai buna modalitat de a-i ajuta sa invete cat de impotant e sa fie atenti cu mediul.
Nicoleta Talpes, organizator al Caravanei Guerilla Verde

Care sunt organizatiile beneficiare Every Can Counts

Vezi studii de caz

Doriti sa va inscrieti in programul Every Can Counts?

Incepeti acum

Pentru a va oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.