Companii - MOL Romania - everycancounts.ro

MOL Romania vede in programul Every Can Counts o oportunitate pentru clienti, care pe langa alimentarea masinii, pot colecta dozele de aluminiu. Totul e posibil printr-un parteneriat in cadrul caruia a instalat in 35 de statii din tara recipiente pentru colectarea selectiva a acestor ambalaje, cu scopul de a responsabiliza atat clientii cat si angajatii companiei.

 

Ce am facut

  • Materiale de comunicare in statiile de alimentare – afise, postere;
  • Inslatarea recipientelor de colectare in statiile de alimentare;
  • Eveniment de lansare a programului;

Rezultate

  • Angajati si clienti expusi mesajului campaniei;
  • Cutii de colectare instalate in 35 de statii de alimentare;
  • Premiu Green Can Partner

 

Colectarea dozelor din aluminiu prin implicarea companiilor din Romania este o prioritate pentru Every Can Counts, iar parteneriatul cu MOL Romania reprezinta pentru noi certitudinea ca putem inspira un comportament responsabil clientilor si angajatilor, prin colectare si reciclare.
Adina Magsi, Managerul programului Every Can Counts Romania
Odata cu alimentarea masinii oferim clientilor oportunitati de reciclare si am initiat mai multe proiecte in acest sens, ca de exemplu actiunea de colectare in statiile noastre a uleiului alimentar uzat. Este o actiune care s-a extins anual datorita ecoului pozitiv de care s-a bucurat in randurile clientilor nostri. Suntem convinsi ca succesul se va repeta si in ceea ce priveste colectarea dozelor de aluminiu.
Kinga Daradics, CEO & Country Chairman MOL Romania.

Care sunt organizatiile beneficiare Every Can Counts

Vezi studii de caz

Doriti sa va inscrieti in programul Every Can Counts?

Incepeti acum

Pentru a va oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.