Parteneri - everycancounts.ro

Every Can Counts este varianta romaneasca a programului preluat din Anglia si se adreseaza celor care actioneaza responsabil fata de mediul inconjurator si calitatea vietii. Every Can Counts este preluat si sustinut in Romania de catre Asociatia Non-Profit Alucro.

Parteneri Every Can Counts Romania:

Alucro

Logo AlucroAlucro este o asociatie non-profit ce promoveaza colectarea si reciclarea dozelor din aluminiu in Romania, in vederea protejarii mediului. Asociatia este o organizatie neutra care va desfasura activitati antreprenoriale numai in interesul si fara a pune in pericol obiectivele sale. Alucro detine licenta pentru desfasurarea programului Every Can Counts in Romania.

www.alucro.ro

Can-Pack Romania

canpackroCan-Pack Romania reprezinta singurul producator de doze din aluminiu din Romania, detinut de catre Can-Pack Group, unul dintre cei mai avansati producatori de ambalaje din Europa, din punct de vedere tehnologic. Cu fabrici de productie localizate in Polonia, Romania, Ucraina si EAU, Can-Pack Group este prezent atat pe pietele traditionale din Europa de Vest, cat si in regiuni cu un potential de crestere semnificativ din Europa de Est si de Sud, precum si din Orientul Mijlociu.

www.canpackromania.ro

European Aluminium

aleuroEuropean Aluminium a fost infiintata in 1981 si reprezinta industria aluminiului din Europa. Cuprinde producatorii si reciclatorii de aluminiu din 18 tari europene.

www.alueurope.eu

Novelis

novelisSe afla in Warrington, Cheshire. In viitorul apropiat se estimeaza ca fabrica va avea capacitatea de a recicla fiecare doza din aluminiu vanduta in UK (in prezent, 6,6 miliarde doze, care sunt egale cu o greutate de aproximativ 101.000 tone).

 www.novelisrecycling.co.uk

Hydro

hydroHydro reprezinta un furnizor mondial de aluminiu cu activitati in intregul lant valoric, de la extragerea de bauxita la productia de elemente din aluminiu laminat si extrudat si sisteme de constructii.

www.hydro.com

Constellium

consteConstellium este liderul mondial in fabricarea de produse din aluminiu de inalta calitate. Istoria Constellium dateaza aproape de la inceputurile productiei comerciale de aluminiu, iar know-how de astazi il datoreaza expertizei Pechiney, Alcan si Alusuisse.

www.constellium.comVezi care sunt organizatiile beneficiare

Vezi studii de caz

Doriti sa va inscrieti?

Incepeti acum

Pentru a va oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.