Inregistrati-va - everycancounts.ro

Reciclare este una dintre cele mai simple si mai eficiente modalitati de a imbunatati impactul organizatiei asupra mediului, iar Every Can Counts va poate ajuta sa incepeti.

Programul Every Can Counts este benefic atat pentru initierea si consolidarea unui program de CSR al companiei, privind protectia mediului, dar in acelasi timp este un mjiloc prin care angajatii devin mai responsabili si isi unesc fortele pentru a deveni campioni ai reciclarii.

1. Inregistrati-va

Dupa ce v-ati inregistrat in programul de colectare selectiva a dozelor din aluminiu, Every Can Counts, pasul urmator este sa popularizati aceasta actiune in randul angajatilor. Desi poate parea dificil, noi va oferim cateva sfaturi utile si eficiente.

2. Comandati pachetul starter

Pachetul starter Every Can Counts contine tot ce aveti nevoie pentru a configura punctele de reciclare, inclusiv cutii, saci de colectare si postere. Toate simularile de materiale de promovare (postere, afise, flyere, etc.) vor fi realizate de Every Can Counts.

3. Stabiliti puncte de reciclare

  • Langa automate de alimente;
  • In salile de mese, cantine sau in zonele de iesire;
  • Alaturi de alte facilitati de reciclare deja existente;

Folositi postere, stikere de frigider, woblere pentru ca toata lumea sa stie ce si unde sa recicleze.

4. Promovati actiunea 

Angajatii trebuie sa fie informati atat offline, cat si online despre noua actiune. Utilizati buletinele informative, e-mail-ul si reteaua intranet a companiei pentru a le furniza angajatilor informatii despre noua initiativa a companiei. Organizati o mica intrevedere cu angajatii si cu invitatii Every Can Counts care sa le prezinte programul si sa le ofere informatii despre reciclarea dozelor de bautura la locul de munca. Totodata, va fi momentul ideal pentru a le prezenta cateva activitati care vor avea loc in companie in perioada urmatoare.

5. Continuati sa reciclati

Odata lansat programul, trebuie sa aveti grija ca acesta sa ramana de interes pentru angajati. Ce puteti face? Lansati concursuri – ex. lansati un concurs de reciclare intre departamentele companiei pentru o perioada de o saptamana/luna. La finalul acesteia veti putea premia departamentul castigator – Every Can Counts va pune la dispozitie recompense pentru acestia.

Doriti sa va inregistrati un cont nou?

Inregistrati-va

Aflati raspunsurile celor mai frecvente intrebari.

Vizitati Intrebari si Raspunsuri

Pentru a va oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.