Every Can Counts incurajeaza educatia privind reciclarea dozelor din aluminiu in randul elevilor. Programul se desfasoara in scoli si licee prin intermediul Profesorilor Ambasadori. 

Nicoleta Calin - Scoala Gimnaziala George Bacovia Nicoleta Calin foto

Profesor de biologie si director adjunct la Scoala Gimnaziala George Bacovia Bucuresti, lucreaza de 21 de ani in invatamant. Este membru in Corpul National de experti in management educational si membru in Consiliul Consultativ al profesorilor de biologie din municipiul Bucuresti.

 

Gabriela Andriescu - Scoala Gimnaziala Mircea Santimbreanu Andriescu

Absolventa a Liceului Pedagogic Scoala Normala "Elena Cuza" din Bucuresti in 1996 si a Colegiului Universitar Bucuresti cu specializarea Institutor invatamant primar si prescolar - 2002, 21 de ani vechime, gradul didactic I, cu gradatie de merit, dedicata profesiei de dascal. Desfasoara activitati scolare si extrascolare nenumarate pe latura ecologica si nu numai.

 

 

Coziana Zaharia - Scoala Gimnaziala Ionel Teodoreanu zaharia coziana

Coziana Zaharia,profesor pentru invatamant primar,alternativa educationala Step By Step,Scoala Gimnaziala Ionel Teodoreanu. Absolvent al Scolii Normale Elena Cuza si al Facultatii de Sociologie-Psihologie, o vechime de 20 de ani in invatamantul primar,a 6-a serie de elevi carora le coordoneaza activitatea.

 

Gabriela Mladenovici - Scoala Gimnaziala Ienachita Vacarescu Gabriela Mladenovici

Profesor invatamant primar la Scoala Gimnaziala Ienachita Vacarescu si responsabil Comisie metodicala nivel primar. Se implica in tot ce inseamna dragoste si respect pentru natura si oameni.

 

 

 

Consuela Coltan - Scoala Gimnaziala Nr. 280 Consuela Coltan

Profesor pentru invatamant primar si profesor titular la Scoala Gimnaziala Nr. 280, cu vechime in invatamant de 23 ani. A studiat la Scoala Normala "Elena Cuza" si a absolvit Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala, Universitatea Bucuresti.

 

 

 

Liliana Paul - Liceul Tehnologic Sf.Pantelimon Liliana Paul

In prezent este profesor inginer Liceul Tehnologic Sf.Pantelimon din Bucuresti,indrumator practica pedagogica pentru studentii de la UTCB si Expert in cadrul Corpului National de Experti in Management Educational.

 

 

 

Olguta Spornic - Liceul Tehnologic Ion I.C. Bratianu Olguta Spornic

A studiat la Universitatea "Politehnica" Bucuresti, Facultatea de Inginerie Mecanica si a efetuat studii postuniversitare la Scoala Postuniversitara de Informatica Aplicata din Bucuresti. Din 2003 este profesor – inginer la Liceul Tehnologic ”Ion I.C. Bratianu”.

 

 

Petrache Daniela - Scoala Gimnaziala Nr. 280 Petrache Daniela1

Profesor invatamant primar la Scoala Gimnaziala Nr. 280,cu vechime in invatamant de 23 ani. Este implicata in numeroase activitati de voluntariat locale si nationale.

 

 

Rodica Florea - Scoala Gimnaziala Nr. 280 rodica florea

Lucreaza de 36 de ani in Educatie, este profesor pentru invatamant primar la Scoala Gimnaziala Nr. 280 din Bucuresti. Stie ca lucrul cu cei mici este menirea mea. Identificarea si conceperea activitatilor de invatare care sa fie relevante pentru contextele reale de viata cotidiana a elevilor mei este o prioritate.

 

Pentru a va oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.