ExtravaCANza - everycancounts.ro

ExtravaCANza (iulie-septembrie 2020) - Regulament 

În perioada 24 iulie – 10 septembrie, Every Can Counts Romania desfasoara o noua editie a campaniei ExtravaCANza. Indiferent de forma, mărime sau culoare, toate dozele de bautura consumate in vacanta pot fi reciclate in aceasta vara cu ajutorul aparatului inteligent de reciclare instalat in statiunea Mamaia, la Taverna Aventura.

Turistii vor putea depune dozele in aparat in fiecare zi a campaniei (24 iulie – 10 septembrie), in intervalul orar 12.00-15.00, fiind recompensati pe loc cu premii (doze de bautura, masti de protectie, tricouri, vouchere de cumparaturi).

online ExtravaCANza 1440x1080 v1online ExtravaCANza 1440x1080 v2

ExtravaCANza (iulie 2019) - Regulament

Editia din acest an se desfasoara pe parcursul a trei sfarsituri de saptamana, in zilele 5-7 iulie, 12-14 iulie si 19-21 iulie, pe Plaja Cleopatra din statiunea Mamaia. Pentru fiecare cinci doze colectate, turistii vor putea primi in schimb o doza de suc, bere sau apa minerala. Turistii care vor reusi sa colecteze mai mult de 20 de doze goale se vor putea bucura de premii pe care le pot folosi chiar si dupa terminarea vacantei.

Desfasurare 5-7 iulie 2019:

  • 5 doze goale = o doza suc / bere / apa minerala
  • 20 doze goale = pahar de cafea cu capac
  • 30 doze goale = tricou Every Can Counts
  • 40 doze goale = saltea gonflabila
  • 50 doze goale = voucher Penny in valoare de 50 lei

 vizual 1site     vizual 10site

Regulamentul campaniei ExtravaCANza (iulie 2018)

Campania ExtravaCANza  se desfasoara in zilele 13-15 iulie | 20-22 iulie | 27-29 iulie pe plaja Flora din statiunea Mamaia.

Campania presupune colectarea dozelor din aluminiu de catre turisti si reciclarea acestora intr-un aparat inteligent, care le permite sa vada cate doze au introdus si, pe baza bonului emis de aparat, sa isi aleaga unul dintre premiile pregatite de organizatori.

- 5 doze = o bautura racoritoare
- 30 doze = un cutit de bucatarie
- 50 doze = un storcator de fructe
- 60 doze = voucher 50 lei (valabil in magazinele Penny Market)

ExtravaCANza este o actiune de constientizare desasurata sub umbrela programului european Every Can Counts (www.everycancounts.ro) derulat in Romania de Asociatia Alucro. Scopul campaniei este de a incuraja reciclarea dozelor din aluminiu si pastrarea curateniei pe litoralul romanesc.

Parteneri: Can Pack Recycling, Bergenbier, Coca Cola HBC, Rompack Management, Penny Market Romania, GreenPoint Management, Party Baloony Events

Parteneri media: Radio Vacanta, EcoMagazin.ro, Criteriul National, Mesager de Constanta, ionutcoman.ro, Constanteanul

extravacanza

Pentru a va oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.