23.200 de doze colectate in campania ExtravaCANza - everycancounts.ro

Campania de colectare ExtravaCANza a devenit o actiune de traditie pe litoralul romanesc, contribuind in fiecare an la pastrarea unor plaje curate prin facilitarea reciclarii dozelor de bautura consumate in perioada verii. Organizata la initiativa Asociatiei Alucro, sub umbrela programului european Every Can Counts, campania din acest an s-a derulat in perioada 24 iulie – 3 septembrie, in statiunea Mamaia si le-a oferit turistilor posibilitatea de a depune dozele de bautura consumate intr-un aparat dedicat reciclarii dozelor din aluminiu. In dozelor colectate, participantii la campanie s-au bucurat de premii simbolice – doze de bere si suc, masti de protectie, tricouri si vouchere de cumparaturi.

Implicarea turistilor a facut ca un numar de 23.200 doze din aluminiu, echivalentul a 1550 kg, sa ajunga la reciclare si nu in locuri neadecvate, reducand astfel impactul asupra mediului inconjurator si contribuind la conservarea resurselor.

foto site 1

foto site 2

Editia din acest an a campaniei a fost sprijinita de Coca-Cola HBC, Bergenbier S.A, Penny, GreenPoint Management, Can Pack Recycling, parteneri ai Asociatiei Alucro preocupati la randul lor de pastrarea unui mediu curat.

Galeria foto este disponibila pe pagina de Facebook Every Can Counts Romania.

Parteneri media: Radio Vacanta, Mesager de Constanta, Constanteanul, EcoMagazin, Romania Pozitiva, Stiri.ONG, Criteriul.ro

Despre Asociatia Alucro - Every Can Counts Romania: Alucro este singura asociatie non profit din Romania care desfasoara proiecte de mediu ce vizeaza exclusiv colectarea selectiva si reciclarea dozelor din aluminiu. Cu o bogata experienta acumulata in cei peste 10 ani de activitate, Asociatia a implementat in tara noastra platforma europeana Every Can Counts care se desfasoara in prezent in 19 tari. Toate proiectele noastre transpuse in practica au o contributie decisiva la imbunatatirea obligatiilor de reciclare la nivel national, adresandu-ne unor categorii diverse de parteneri precum companii, institutii de invatamant, HORECA, dar si publicului larg. Mai multe detalii pe www.everycancounts.ro & www.everycancounts.eu.

Facebook: www.facebook.com/everycancountsromania

Instagram: https://www.instagram.com/every_can_counts_romania/

Contact presa: e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Pentru a va oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.