Beneficii pentru compania voastra - everycancounts.ro

Reciclarea dozelor din aluminiu la locul de munca este benefica pentru afacere. Cum poti sa schimbi o obligatie legala intr-o campanie de CSR?

Orice companie responsabila isi cunoaste obligatiile legale in ceea ce priveste colectarea selectiva. Departamentul de mediu nu este singurul responsabil de indeplinirea acestor obligatii. De cele mai multe ori, reciclarea nu este o preocupare prioritara printre sarcinile pe care angajatii le au zi de zi. Noi am inteles acest lucru si venim in sprijinul celor interesati cu un program complet sustenabil, care asigura atat logistica, cat si campania de constientizare. Adoptand o atitudine pozitiva in randul angajatilor fata de reciclare poate face diferenta pentru mediul inconjurator.

Every Can Counts colaboreaza cu diferiti parteneri carora le pune la dispozitie intregul suport logistic de care au nevoie, indiferent de profilul acestora: cladiri de birouri, fabrici, unitati de invatamant, autoritati/institutii publice sau private.

Dozele din aluminiu sunt cel mai usor ambalaj, ceea ce inseamna: reducerea consumului de energie la transport, mai putine noxe si reducerea substantiala a amprentei de carbon.

Every Can Counts ofera sprijin companiilor, incercand sa creeze o punte de dialog intre angajati si oportunitatile de a deveni responsabili fata de mediu sau in general.

Implementarea programului „Every Can Counts” pe segmentul business este o modalitate eficace si vizibila pentru a arata angajatiilor, parteneriilor si clientiilor, orientarea spre sustenabilitate, responsabilitatea si vointa de a construi un viitor curat.

 

Vezi care sunt organizatiile beneficiare

Vezi studii de caz

Doriti sa va inscrieti?

Incepeti acum

Pentru a va oferi servicii mai bune, utilizam cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.